lauantai 3. lokakuuta 2009

Meet my new boyfriend!

Juhlistan tänään seitsenvuotista Tsuua-elämää, vaikka tiedänkin olevani joitakin viikkoja etuajassa. Juhlaillan teemana on siis tietysti 2002. Valitettavasti keksin ajatuksen niin myöhään, etten sitten jaksanut raahautua tuonne tuuleen ja tihkuun etsimään sopivaa juhlasyötävää. Mutta muuten viimeiset pari tuntia ovat kuluneet aiheeseen sopivan musiikin (tietona niille joita asia kiinnostaa: Avril Lavigne: Let Go, Alanis Morissette: Under Rug Swept, Sum41: Does This Look Infected ja kaksi omaamaani biisiä LeAnn Rimesin Twisted Angeliltä).


Aiemmin päivällä iloitsin suuresti teini-ikäisyydestäni. BBC:llä on sellainen projekti nimeltä Blast. Blast muun muassa kiertää ympäri Englantia pitämässä workshoppeja teini-ikäisille. Minäpä otin kaiken ilon irti viimeisestä teinivuodesta ja ilmottauduin tälle päivälle Vjing workshopiin. Vjing on siis lyhenne video jockeyingistä, mikä on siis vähän niin kuin djing (disk jockey), mutta musiikin sijasta käsitelläänkin kuvaa. Oh se oli niin mahtavaa!


Radiossa eniten tykkäsin livelähetysten meiningistä, kun se on niin siinä ja sitten se on ohi. Vjing on siinä suhteessa samanlaista. Kokosin ensin videopätkiä siihen klikkausetäisyydelle, eri layereille, ja testailin kuinka ne voisivat sopia keskenään yhteen. Kuitenkin varsinainen juttu on laittaa musiikki soimaan ja punoa siihen sitten rytmiin, tunnelmaan, jopa tarinaan sopivaa videota. Tänään valitsin vaihtoehdoista Taylor Swiftin Love Storyn. Jos perfektionismiltäni maltan, laitan cd:lle saamani version ehkä nähtäväksi. Katsotaan miten käy :)


Vaikka Vjing oli upea kokemus ja olisi älyttömän siistiä tulla siinä hyväksi, luulen, että harrastus jää lähinnä tähän. Kun opinnot ovat lähinnä ruudulla, projektit ja suurin osa ystävistä ovat vain tietokoneen kautta yhteydessä, ei ole mitään järkeä aloittaa uutta tietokoneavusteista harrastusta. Toivottavasti ensi viikko valottaa sosiaalisia harrasteitani. Sellaiset olisivat tarpeen. SparkFM:n tiimiin olen ilmaissut kiinnostustani, lähinnä tapahtumajärjestelyn ja promootion puolelle. Otan ehkä yhteyttä myös naapurissa sijaitsevan teatterin Youth Academyyn, josta sain Blastistä vihiä, se voisi olla ihan hauskaa ja minulle sopivaa. Ei vaan parane täyttää elämää ihan täyteen.


Näin neljä tuntia Love Storyn parissa työskenneltyäni minulla oli treffit! Kuunneltuani aiemmin viikolla parin muslimin keskustelua, missä kohtaa kannattaa esitellä vanhemmille poikaystävä/tyttöystävä ja oltuani heidän kanssaan hyvin eri linjoilla aion toteuttaa omaa linjaani ja esitellä nyt hurmaavan poikaystäväni teille kaikille:

Meet James!


Niin me olemme Jamesin kanssa tuttuja jo reilun viikon takaa, mutta tänään sitten hullaannuin. Eikö Tsuua Hoover olisikin ihan ok nimi? :P (varsinkin, kun olen ollut täällä Miss Kekeil - kirjoitan suomalaisittain, kuten se minulle lausuttiin)
Mikä parasta, Love Storyn Juliet kertoo, mitä isänsä sanoi Romeolle "My daddy said stay away from Juliet", mutta olen vakuuttunut, että minun isäni on oikein tyytyväinen, jos minä ja James siivoilemme yhdessä aina välillä.

Näin arkiromanntisin tunnelmin,

Tsuua

2 kommenttia:

  1. Kaikkea hyvää sinulle ja Jamesille. Se on hienoa kun löytää sen oikean :)

    -Mikkos Lasse

    VastaaPoista
  2. James ei ole niin lahjakas kirjalliesesti niin kiitän molempien puolesta :)

    VastaaPoista