lauantai 19. joulukuuta 2009

Hanging on, like we always do

Aurinko on laskemassa horisontin pilviin täällä jossain Peterborough:n ja Lontoon välillä ja talvinen Englanti on varsin kaunis. Erityisesti ikkunan takaa katsottuna. Hengailen täällä East Coastin ykkösluokan vaunussa, teemuki kädessä. Ja elämä on arvaamattomuudestaan huolimatta varsin mainio tapaus.

Minun oli siis tarkoitus olla tällä hetkellä tappamassa aikaa Heathrown lentokentällä, mutta lentoni Lontooseen oli peruttu. Sain tietää tästä vasta yrittäessäni printata Boarding Passiä Newcastlen kentällä kaksi tuntia ennen koneen lähtöä. Minut ohjattiin sitten pitkään jonoon yhdelle British Airwaysin työntekijälle, joka vaihtoi lippuja uusiin. Tunnin aikana jono liikkui ehkä neljä metriä, korkeintaan neljänneksen kokonais pituudesta ja arvio oli, että tiskille päästyä voisi hyvällä lykyllä saada lipun kello kuuden tai kahdeksan koneisiin Lontooseen. Valmistauduin siis henkisesti viettämään yötä Punaisen huoneeni sijaan hotellissa Newcastlessa tai Lontoossa. Sitten sain takanani jonottavan äijän kanssa vihin, että BA voisi järjestää myös junaliput Lontooseen ja siten voisi vielä yrittää ehtiä jatkolennolle.

Näin päädyin Markin kanssa East Coastin ykkäsluokan vaunuun hangailemaan, juomaan teetä ja syömään keksiä. Meillä synkkasi heti siitä asti, kun uusi ystäväni luuli minun olevan Kanadasta ;) BA:n huonossa organisaatiossa riittää voivoteltavaa ja minusta on älyttömän siistiä istua teekuppi kädessä ja katsella maisemia.

Todennäköistä on, että pääsen Suomeen 6:30 lähtevällä koneella kuten pitikin ja saavun Helsinkiin hieman ennen puoltayötä. Tänään on tosin jo yksi lentoni peruttu ja yksi metro mennyt rikki, että eipä nuolaista ennen kuin tipahtaa.

Tämänkertainen otsikko tulee Evan Taubenfeldin Waiting -biisistä. Käytin musiikkia videoefektimodulini lopputyössä ja Reetta, johon biisin yleensä liitän, saa nyt jakaa kertsin alkuosan matkaseurani kanssa:

"Cause we're hanging on,
like we always do.
When it all goes wrong
I'll remember that I'm
lucky that I found you"

Niin, että terkut siis Lontoon liepeiltä. Me jatkamme nyt seikkailuja.
Toivottavasti näemme pian!

Forever and Almost Always,
Tsuua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti